IT werving en selectie bureau

Tijd voor verandering? Onze consultants helpen je graag verder. Samen stippelen we jouw ideale carrièrepad uit. Ben jij in je element in een hecht team of zelfstandig op je best? Bij het vinden van jouw droombaan draait het om meer dan alleen kennisniveau. Daarom kijken we ook naar jouw karakter. IT werving en selectie op basis van persoonlijke power!

Passie voor IT recruitment

Passie en commitment ‒ dat mag je van ons verwachten. Want bij YourRecruiter werken recruiters met hart voor hun vak. IT specialisten die jouw taal spreken. Die weten dat BA meer is dan lid van het A-Team, SaaS niet alleen een skioord is en die ook van cookies zonder thee houden. En die de werksfeer bij opdrachtgevers zelf geproefd hebben en niet blind vertrouwen op de corporate site.

Onze opdrachtgevers?

YourRecruiter is het IT werving en selectie bureau van o.a. RTL, Sanoma, ARAG, Connexxion, Wehkamp.nl, Accenture, Presenter, Hotelspecials, Unit4 en Pearle Benelux. Lees onze referenties.

Benieuwd naar welke IT vacatures wij voor jou hebben? Neem dan eens een kijkje bij het vacature overzicht en solliciteer op jouw nieuwe droombaan!

it werving en selectie bureau Amersfoort