Is het tijd voor een verandering of een duurzame aanvulling van jouw team? Onze consultants helpen je graag verder met de zoektocht. Samen stippelen we je ideale carrièrepad of wervingstraject uit. Ons motto daarbij is: IT werving en selectie op basis van persoonlijke power én specialisten werven specialisten.

Wat doen we?

YourRecruiter is 10 jaar geleden opgericht door ervaren Recruitment Consultants die het tijd vonden voor een kwalitatief bureau voor functies op het snijvlak van Business & IT. Van Projectmanager tot Systeembeheerder, van Business Analist tot Developer en alles daartussenin. We zijn dé schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Ons werving en selectiebureau is gelegen in het pittoreske Amersfoort, maar onze consultants zijn actief in binnen- en buitenland.

Hoe werken wij?

Volgens een op maat gemaakt plan gaan wij op zoek naar de beste match tussen werkgevers en werknemers. Gedegen adviezen, oprechte interesse en passie voor het vak zijn daarbij van belang. Daarbij kijken we naar diverse factoren. Matcht het kennisniveau, maar nog veel belangrijker: het karakter? Binnen ons uitgebreide netwerk gaan wij op zoek naar de best man for the job of de perfect fit voor jou als zoekende (of snuffelende)…

Passie voor IT werving en selectie

Passie en commitment ‒ dat mag je van ons verwachten. Want bij YourRecruiter werken Consultants met hart voor hun vak. Specialisten die de juiste taal spreken. Die weten dat BA meer is dan lid van het A-Team, SaaS niet alleen een skioord is en die ook van cookies zonder thee houden. En die de werksfeer bij opdrachtgevers zelf geproefd hebben en niet blind vertrouwen op de corporate site.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

YourRecruiter helpt als werving en selectiebureau uit Amersfoort o.a. GrandVision (Pearle), Prénatal, Pathé, ARAG, Smurfit Kappa, Ster, Calco, Board en Eurofins bij het vinden van gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar wat anderen over ons te zeggen hebben? Lees dan onze referenties.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen bij de snelle werving van een IT vacature of een nieuwe job?
Bel ons op: 033-247 31 10!