Deel deze vacature

Stap nu in en maak onderdeel uit van de opstart van nieuwe divisies en teams. YourRecruiter staat als niche IT werving en selectiebureau op het punt zijn diensten verder uit te breiden. Dat betekent ondernemen, met z’n allen, schouders eronder, geen dag hetzelfde, reuring in de tent. En daar hebben we goede mensen bij nodig die daar goed voor worden beloond. Ben jij die persoon? Reageer dan op de vacature Recruitment Consultant Werving en Selectie in Amersfoort.

Vacature Recruitment Consultant Werving en Selectie

In de functie van Recruitment Consultant Werving en Selectie bouw je aan je eigen klantenportefeuille. Hierbij richt je je op de werving en selectie van kandidaten voor grote organisaties in Nederland. Je adviseert jouw opdrachtgevers op het gebied van personeelsvraagstukken én vult hun behoefte in. Daarbij bemiddel je kandidaten voor zowel vaste als interim posities. Dit alles doe je uiteraard op een integere en persoonlijke manier.

Bij YourRecruiter ben je zelf verantwoordelijk voor je procedures en je klanten, waardoor de functie Recruitment Consultant Werving en Selectie veel facetten kent. En omdat we hard aan het groeien zijn, krijg je bij ons de mogelijkheid je te specialiseren als Recruitment Consultant in de gebieden Finance, Online Marketing en natuurlijk ook IT.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent op tactisch niveau betrokken bij het personeels- en recruitmentbeleid van je klanten.
 • Je werkt actief aan je kandidatennetwerk.
 • Je beheert het gehele recruitmentproces en bent een betrouwbare adviseur aan zowel kandidaat- als klantzijde.
 • Je stelt kandidaat profielen en wervende teksten op en zet deze in de markt.
 • Je pleegt acquisitie en accountmanagement op management niveau.
 • Je draagt actief bij aan de marktpositie en groei van YourRecruiter en pakt daarbij kansen aan.

Vacature eisen

 • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt werkervaring in de zakelijke dienstverlening.
 • Je bent scherp, gedreven en hebt een commerciële instelling.
 • Je hebt affiniteit met Finance, Online Marketing of IT.
 • Je beschikt over een representatieve uitstraling.

Standplaats

Je werkt doorgaans vanuit ons kantoor in Amersfoort, maar je bedient klanten door heel Nederland. Daarom is het handig dat je ook in het bezit bent van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris met uitstekende bonusregeling.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Bootcamp training van een PT.
 • Een rol waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.
 • Incentives: onlangs gingen we naar Liverpool en Manchester.

Over ons

We zijn een werving en selectiebureau en hebben ons gespecialiseerd in posities op het snijvlak van Business en IT. We staan voor kwaliteit, persoonlijk contact, 100% transparantie en 0% bullshit. Hierdoor hebben we veel vaste klanten die jaar na jaar bij ons terugkomen en een mooi netwerk van tevreden kandidaten.

YourRecruiter bestaat uit een hecht team van collega’s dat elkaar alles gunt en samen werkt aan mooie opdrachten. We organiseren veel uitjes buiten het kantoor en ook de vrijdagmiddagborrel is vaste prik.

Kom meer te weten over het werken bij YourRecruiter.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure is vrij sec. Wanneer wij jouw sollicitatie ontvangen en je aansluit op het profiel dat wij voor ogen hebben, zul je twee gesprekken hebben met het management en verschillende (toekomstige) collega’s. Op die manier krijg jij een goed beeld van YourRecruiter en wij van jou. Bevalt het van beide kanten, dan ontvang je snel daarna een aanbieding.

Lijkt deze vacature je interessant en wil je solliciteren?

Laat ons dan zien waarom jij de beste aanvulling bent voor ons team. Solliciteer via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Liever eerst nog wat vragen stellen over deze baan als Recruitment Consultant Werving en Selectie in Amersfoort? Patrick kan je alles vertellen over deze functie. Hij is te bereiken op het telefoonnummer (033) 247 31 10.

Keywords: vacature recruitment consultant werving en selectie, werving en selectie consultant, werving en selectie in amersfoort, consultant werving en selectie, werving en selectie baan.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Patrickpatrick.vandewakker@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: