Deel deze vacature

Wil je graag iets doen met development, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of kom je zonder ervaring niet in aanmerking voor een Junior functie? Dan biedt dit traineeship tot Developer de uitkomst. Het is dé mogelijkheid om jouw development carrière een kickstart te geven en een stap voor te hebben op de rest.

Traineeship Java Developer

Want wat is binnen IT nou meer alive and kicking dan development? Hoge salarissen, toffe projecten en zo’n beetje iedereen wil jou in zijn organisatie hebben. In dit traineeship met baangarantie ga jij je ontwikkelen tot een Full Stack Java Developer!

Daarvoor krijg je eerst 8 weken (start 14 mei) een intensieve cursus in groepsverband door ervaren trainers die alle aspecten van development beheersen. Klassikaal leer je alle aspecten van Java en alle elementen die nodig zijn om een basis te leggen als developer. Je leert dus ook meteen netjes te coderen.

Na die eerste 8 weken begint het echte werk: dan ga je aan de slag bij een van de opdrachtgevers (voornamelijk gevestigd in de Randstad). Onder begeleiding van een senior ontwikkelaar werk je aan projecten die je uitdagen én aansluiten op je niveau. Na een jaar treed je dan in dienst bij die organisatie.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een universitaire studie afgerond (in een beta of IT richting is een pre).
  • Je hebt al enige kennis van een programmeertaal of hebt je er in ieder geval al eens in verdiept.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je ontvangt een goed startsalaris.
  • Je kunt drie hoog aangeschreven certificaten behalen.
  • Na het traineeship treed je meteen in vaste dienst.

Heb je interesse in dit traineeship?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over het traineeship tot Java Developer of de organisatie? Neem dan contact op met Jeremy Noll, op telefoonnummer 033-2473110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremyjeremy.noll@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: