Deel deze vacature

Ben jij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je baan? Wil jij iedere dag met plezier naar je werk gaan? Bekijk dan zeker het aantrekkelijke aanbod van People Central.

Vacature Testspecialist

Bij People Central creëer je als Testspecialist meerwaarde, expertise en capaciteit voor testtrajecten bij grote organisaties als de Politie, NS, ProRail en Rabobank. Hierbij ligt de focus op opdrachten die aan jouw wensen en niveau tegemoet komen.

Op locatie bij de klant wordt van je verwacht dat je juist afstemt met gebruikers en dat je de testmanager ondersteunt met accurate voortgangsrapportages. Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten kun je ook minder ervaren collega’s begeleiden en coachen.

Door de grote mate van zelfstandigheid heb je als Testspecialist bij People Central het gevoel dat je voor jezelf werkt, maar dan met alle voordelen van een vast dienstverband.

Wat neem je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar testervaring in diverse software-ontwikkeltrajecten.
  • Kennis en ervaring in diverse testmethodieken, waaronder Tmap.
  • Kennis en ervaring met Scrum en agile.
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerd testen en testtools.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een goed basisinkomen aangevuld met een variabel deel.
  • De mogelijkheid om certificaten te halen en opleidingen te volgen.
  • Een grote mate van zelfstandigheid met de zekerheid van een vast dienstverband.
  • 27 vakantiedagen.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere: een lease-auto, netto-onkostenvergoeding en een collectieve pensioenregeling.

Wie is People Central?

People Central bestaat uit een klein en betrokken team dat jou als Testspecialist centraal stelt. Omdat er niet wordt geïnvesteerd in zaken die niet bijdragen aan jouw basisbehoeften, zijn er lage overheadkosten. Hierdoor kunnen zij beter invulling geven aan jouw wensen. People Central is expert op het gebied van testen en besteedt veel aandacht aan je professionele ontwikkeling. Daarbij ontmoet je geregeld collega’s in een informele sfeer.

Met een open, eerlijke en informele cultuur, korte communicatielijnen en professionele opdrachten is dit de perfecte organisatie voor iedereen die meer vrijheid en balans in zijn werk zoekt.

Heb je interesse in de vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. De selectie voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan YourRecruiter. Heb je vragen over de organisatie of de functie? Neem dan gerust contact op met Patrick van de Wakker. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 033-2473110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Patrickpatrick.vandewakker@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: