Deel deze vacature

Heb jij als Systeembeheerder een gedreven persoonlijkheid en wil je je tanden zetten in het (vanuit niets) opzetten van een IT infrastructuur? Dan heeft een Conservatrix een zeer interessante vacature voor je in Utrecht!

Vacature Systeembeheerder in Utrecht

Conservatrix draait momenteel nog on premise (Windows) en aan jou de taak om alles van begin af aan over te zetten naar een nieuwe cloudomgeving (Azure). Is dat afgerond, dan krijg je de kans om een compleet team om je heen bouwen. Ben jij de aanpakker die Conservatrix zoekt?

Wat ga je doen?

 • Je voert hardware installaties uit, configureert systemen en software installaties, updates en security patches binnen een OTAP filosofie in Microsoft Azure.
 • Je richt IT systemen kwalitatief in, past deze aan en beheert ze.
 • Je adviseert het management en collega’s over infrastructuur, security en cloud.
 • Je voert wijzigingsbeheer en configuratiemanagement uit op de IT omgeving.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau gecombineerd met relevante IT opleiding(en).
 • Je hebt ervaring met Azure (cloudplatform), HyperV, VMWare en Powershell.
 • Je hebt zo’n 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je gaat mee in de nieuwste technologieën.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een marktconform salaris.
 • Een extraatje in de vorm van een 13e maand.
 • De flexibiliteit om af en toe vanuit huis te werken.

Wie is Conservatrix?

Deze ambitieuze levensverzekeraar heeft een open, frisse en informele cultuur. Er zijn vrijwel geen hiërarchische lagen en met een relatief klein team ken je al je collega’s. Momenteel zit de organisatie in een transitiefase. Hierbij ligt een duidelijke focus op groei, waarbij er veel ruimte wordt gemaakt voor persoonlijke ambities van medewerkers.

Daarnaast bevindt Conservatrix zich op een prima locatie in Utrecht Papendorp; makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en de auto. Als onderdeel van de campus biedt de organisatie ook nog veel extra’s zoals een uitstekend bedrijfsrestaurant, fietsen, gezellige borrels, bootcamp sessies, een stomerijservice en een kleermaker. Een perfecte combinatie van een groots opgezette campus met de informele sfeer bij een kleine organisatie!

Heb je interesse in de vacature Systeembeheerder in Utrecht?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over deze Systeembeheerder baan in Utrecht of de organisatie? Neem dan contact op met Raymond Baatje op het telefoonnummer 033-2473110. Tot snel!

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Raymondraymond.baatje@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: