Deel deze vacature

Vind jij marketing & communicatie geweldig, anderen aansturen gaaf en acteren als een duizendpoot het einde? Dan is deze functie bij Share Company Group het totaalpakket voor je. Benieuwd waarom precies? Scroll dan zeker even verder.

Vacature Marketing Communicatie Specialist

Als marketing communicatie-duizendpoot ben je verantwoordelijk voor het complete plaatje van drie ondernemingen binnen Share Company Group (www.atrea.nl, www.mediamyne.nl, www.biqh.com). Campagnes zet je samen met een online marketing bureau (lead generatie) op. Een goede aansturing en voeding met informatie is hierbij belangrijk, zodat jullie samen tot een optimaal resultaat komen.

Met directie en sales stel je de jaarlijkse marketingcommunicatie kalender op, waardoor alle acties, kosten en planning voor iedereen helder zijn. Je bent de sparringpartner die een vertaalslag kan maken van strategie naar tactiek. Bij jou lopen alle uitingen volgens planning en met rapportages laat je zien hoe jouw kindjes het doen.

Zelf schrijf je kleine content zoals blogs, nieuwsberichten en social media posts en de grotere projecten brief je richting het bureau. Daarbij houd je altijd een vinger aan de pols zodat alles tijdig en naar tevredenheid wordt opgeleverd.

Vanzelfsprekend ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied, gewoon omdat je het te leuk vindt om nieuwe dingen te leren.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een HBO / WO opleiding afgerond, in de richting van Marketing en/of Communicatie.
 • Je hebt 3 tot 5 relevante ervaring.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met online marketing (SEO, SEA, social media, email marketing, google analytics, etc.), bij voorkeur in de IT sector (B2B).
 • Je kunt goed overweg met Photoshop, Indesign, Illustrator en HTML.
 • Je hebt ervaring met het organiseren van events.
 • Je bent proactief, ambitieus en krijgt anderen mee in jouw visie.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Marktconform primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Leuke en uitdagende werkomgeving met informele werksfeer.
 • Jaarlijkse teamuitjes.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse in deze vacature?

Laat ons dan weten waarom jij de beste persoon bent voor deze job. Reageer via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur een mail met je cv en motivatie naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature Marketing Communicatie Specialist of de organisatie? Neem dan contact op met Raymond Baatje of Jeremy Noll. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 033-2473110. Tot snel!

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Raymondraymond.baatje@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: