Deel deze vacature

Zijn klantgerichtheid en ondernemerschap jouw tweede natuur? En kun jij het verschil maken in een concurrentiestrijd? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Vacature Accountmanager

Als accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor de groei van onze klant door de verkoop van hun oplossingen op het gebied van document- en factuurverwerking. Zij zoeken een consultative seller pur sang die omzet genereert bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Daartoe signaleer je ontwikkelingen in de markt en zoek je actief naar nieuwe kansen. Je adviseert op alle niveaus en denkt graag mee in de (complexe) financiële processen van je klanten. Je signaleert kansen en speelt daar adequaat op in. Klanten zien jou als een strategische business partner. Je maakt accountplannen, verzorgt zelfstandig demo’s, brengt offertes uit en sluit de deal. Daarnaast blijf je ook na de verkoop verantwoordelijk voor de relatie met je klanten.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde Hbo-opleiding, commerciële- en/of IT-richting.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare buitendienst ervaring in software sales.
  • Klantgericht.
  • Organisatorisch en communicatief sterk.
  • Kennis van en affiniteit met de IT-branche.
  • Entrepreneur.
  • Inzicht in financiële bedrijfsprocessen.

Wat krijg je ervoor terug?

Zelfstandige en afwisselende functie binnen een jong en enthousiast team. Na een gedegen inwerkperiode, waarin zijn je de ins en outs van hun oplossingen bijbrengen, ben je in staat die oplossingen zelfstandig te verkopen. Je opereert landelijk en voert het gehele verkooptraject uit van acquisitie tot aan aftersales. Je gaat de oplossingen verkopen binnen een sterk groeiende markt. Je succes blijft dus niet onopgemerkt. Uiteraard horen zaken als goede arbeidsvoorwaarden, een auto, laptop, telefoon en goede ontwikkel-/carrièremogelijkheden tot de standaard!

Heb je interesse in deze Accountmanager vacature?

Reageer dan direct via de sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl! Heb je nog vragen over de vacature Accountmanager? Bel dan naar +31 (0)33 247 31 10 en vraag naar Jeremy Noll.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremyjeremy.noll@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: