IT outsourcing, recruitment outsourcing

Mist er iets in het recruitmentproces van jouw organisatie, wil je een ervaren, kritische blik die jullie verder helpt, of wil je gewoon geen omkijken hebben naar recruitment? Dan is recruitment outsourcing de oplossing.

Met YourRecruiter haal je daarbij kwaliteit ‘in huis’. Wij zetten graag onze kennis en expertise in om jouw organisatie verder te helpen ‒ in welke vorm dan ook. Dus of je nu op zoek bent naar een interim programmeur of jouw complete IT recruitment wilt uitbesteden, YourRecruiter helpt je graag op weg.

Jouw vraag, onze oplossing

Onze consultants gaan een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, waar de meeste werving en selectie bureaus in Nederland barrières zien, zien wij kansen. Hoe dat komt? Door de intrinsieke motivatie van onze ervaren consultants en no-nonsense aanpak in combinatie met een uitgebreid netwerk en slimme recruitment tools.

Marketing

We hebben niet alleen kennis van recruitment in huis, maar ook kennis van marketing is goed vertegenwoordigd binnen YourRecruiter. Zo kunnen wij niet alleen beste kandidaten searchen voor jouw organisatie, maar hen ook op andere wijzen bereiken en enthousiast maken. Hiermee haal je het complete pakket van moderne recruitment in huis bij het outsourcen van jouw proces.

Recruitment uitbesteden, hoe werkt dat?

Wij kunnen je van A tot Z helpen met de uitbesteding van het werving en selectie proces. Daarbij gaan wij samen op zoek naar de onderliggende wensen van jouw organisatie en komen in persoonlijke gesprekken tot de beste, op maat gemaakte oplossing. Een mooi voorbeeld hiervan was onze samenwerking met Nováccent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Waar moet je precies aan denken bij het uitbesteden van recruitment? In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. Een klein overzicht van de manieren waarop wij jouw organisatie van dienst kunnen zijn:

  • Volledige IT Recruitment Process Outsourcing (RPO)
  • Opzetten van IT Recruitment teams binnen jouw onderneming
  • Grootschalige wervingscampagnes en selectiedagen
  • Flexibele inzet van Interim IT Recruiters en Managers, Searchers en Social Media-experts
  • Optimalisatie van recruitmentprocessen
  • Implementatie van recruitment systemen (IT)
  • Opzetten van recruitment websites inclusief SEO, Social Media, etc. in samenwerking met onze Marketeer
  • Recruitment Trainingen (Business Alignment, Social Media, Interviewen, IT kennis

Benieuwd welke vorm van uitbesteding het beste bij jouw organisatie past? Bel ons op +31 (0)33 2473110.