Zit je met je handen in het haar en ben je dringend op zoek naar een tijdelijke invulling van een positie? Heb je extra handen nodig bij een project? Of heb je persoonlijk gewoon meer met kortere arbeidsrelaties? Ook voor interim IT / freelance functies ben je bij YourRecruiter aan het goede adres. Interim, freelance of IT detachering – hoe je het ook noemt: we got it.

Snel handelen

We weten maar al te goed dat snel handelen cruciaal is binnen detachering, dus daar ligt onze focus. Met goede onderhandelingen regelen we voor opdrachtgevers en freelancers de beste voorwaarden voor een samenwerking. En hoewel snelheid essentieel is voor het invullen van een interim positie, is zorgvuldigheid in het selectieproces dat ook.

Hoe vervullen wij een interim IT positie?

Wanneer een aanvraag voor een tijdelijke oplossing bij ons binnenkomt, dan kijken we samen wat er nodig is aan kennis, vaardigheden en persoonlijke kenmerken om de functie tijdelijk in te kunnen vullen. Door de wensen direct helder te hebben, kunnen wij de beste persoon voor de job uit de interim vijver vissen.

Na dit (telefonische) gesprek zetten wij de opdracht direct op meerdere plekken uit, zodat hij overal onder de aandacht komt. Na de eerste selectie volgt dan een uitgebreide intake om die besproken vaardigheden, kennis en persoonlijke kenmerken te achterhalen die voor deze specifieke opdracht nodig zijn. Een uitgebreide intake is daarom altijd aan de orde. Op een zorgvuldige wijze extra capaciteit aandragen is onze kracht.

Wij zijn onze opdrachtgevers?

Wij vulden al IT interim functies in voor o.a. Accenture, Bol.com, Heijmans. GrandVision Benelux, Eurofins, ARAG, ICS, Prénatal en Pathé. Bekijk onze referenties en lees wat je van ons kunt verwachten.

Onze interim IT functies?

Bij YourRecruiter vind je interim IT vacatures in alle soorten en maten. Van vacatures voor businessprofessionals zoals Interim IT (Project) Managers, tot technische toppers zoals developers, engineers en applicatiebeheerders.

Benieuwd wat we nu voor jou kunnen betekenen? Bel ons op: 033-247 31 10.