IT interim, interim bureau amersfoort

Zit je met je handen in het haar en ben je dringend op zoek naar een interim invulling van een IT vacature? Heb je extra handen nodig bij een project? Of heb je persoonlijk gewoon meer met kortere arbeidsrelaties en ben je een geboren freelancer? Ook voor IT interim / freelance opdrachten ben je bij YourRecruiter Interim aan het goede adres. Interim, freelance of IT detachering – hoe je het ook noemt: we got it.

Snel handelen is key bij IT interim opdrachten

We weten maar al te goed dat snel handelen cruciaal is om een tijdelijke opdracht in te vullen, dus daar ligt onze focus. Met goede onderhandelingen regelen we voor opdrachtgevers en freelancers de beste voorwaarden voor een samenwerking. En hoewel snelheid essentieel is voor het invullen van een interim positie, is zorgvuldigheid in het selectieproces dat ook.

Hoe vervullen wij een interim positie?

Wanneer een aanvraag voor een tijdelijke oplossing bij ons binnenkomt, dan kijken we samen wat er nodig is aan kennis, vaardigheden en persoonlijke kenmerken van de IT interim professional om de opdracht in te kunnen vullen. Door de wensen direct helder te hebben, kunnen wij de beste kandidaat voor de job uit de interim vijver vissen.

Na dit gesprek zetten wij de opdracht direct in ons netwerk uit, zodat hij gericht onder de aandacht komt. Na de eerste selectie volgt dan een uitgebreide intake om die besproken vaardigheden, kennis en persoonlijke kenmerken te achterhalen die voor deze specifieke opdracht nodig zijn. Een uitgebreide intake is daarom altijd aan de orde. Op een zorgvuldige wijze extra capaciteit aandragen is onze kracht.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

We vulden al IT interim functies in voor o.a. Accenture, Bol.com, Heijmans. GrandVision Benelux, Eurofins, ARAG, ICS, Prénatal en Pathé. Ons netwerk is het sterkst in de driehoek Amsterdam – Utrecht – Amersfoort. Bekijk onze referenties en lees wat andere opdrachtgevers en kandidaten over ons te zeggen hebben.

Welke freelance IT opdrachten hebben we?

Bij YourRecruiter vind je interim IT opdrachten in alle soorten en maten. Van vacatures voor businessprofessionals zoals interim (Project) Managers, tot technische toppers zoals developers, engineers en applicatiebeheerders.

Benieuwd wat we nu voor jou kunnen betekenen? Bel ons op +31 (0)33 2473110.